Fritidsbolig/hytter

NYBYGG ELLER OPPUSSING? BYGGMESTER EINAR LYSHAUG ER DIN SAMARBEIDSPARTNER

Går du med planer om å bygge «drømmehytta»?

Har du bare en vag ide om hva du vil ha eller har du ferdige tegninger?

Har du tomt eller ikke?

Uansett hvilken beskrivelse som passer best på deg vil vi være en god samarbeidspartner for deg.

Idèhus

Vi har nå blitt forhandler av Idéhus. Her kan du velge utgangspunkt i hyttekatalogen til Idéhus.

Kvalitet, fleksible løsninger ogytre for enhver smak

Vi er opptatt av å bygge solide hytter/fritidsboliger som har løsninger og utsende som du vil ha. Med mer enn 40 års erfaring som byggmester/tømrermester vet vi at kundene har ulik smak og forskjellige behov. Vi legger derfor stor vekt på å tegne hytter som kan tilpasses til kundens ønsker. I årenes løp har vi tilegnet oss bred kunnskap om funksjonalitet og estetikk. Denne kompetansen bruker vi i vår tegning og prosjektering, med fokus på hyttens utvendige og innvendige utforming.

Ulike behov krever ulike løsninger

Flere av våre hyttetyper kan bearbeides til å ha et annet uttrykk på fasaden. Eksteriøret skal passe både til den stilen dere ønsker og til omgivelsene. De fleste har også klare oppfatninger om hvordan planløsningen i sin nye hytte skal være. Derfor legger vi vekt på gode tilpasningsmuligheter og alternative løsninger. Dere vet best hva dere ønsker. Utfordre oss gjerne.

Vi tegner og tilpasser hus til dine ønsker

Har du spørsmål vedrørende fritidsbolig/hytte er det bare å ta kontakt med oss på telefon 915 15 021, post@elyshaug.no eller via kontaktskjemaet.